Kinderopvang De Kleine Aapjes bied buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen bepalen zelf hoe ze de uren willen vullen, dat vinden wij belangrijk. Het gaat immers om hun vrije tijd! het kan ook voorkomen dat wij georganiseerde (groeps)activiteiten doen, maar niks moet.  De kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnen  relaxen of spelen in de verschillende  ruimtes. Er is ook een ruimte om te gamen en om je huiswerk te maken.  De Kleine Aapjes besteedt veel aandacht aan het creëren van het ‘thuisgevoel’. Als u een bezoek brengt aan onze locatie, zult u zien dat de groepsruimtes die sfeer uitstralen.


De kinderen worden door de pedagogisch medewerker opgehaald uit verschillende scholen in de wijk, dit wordt met de bedrijfsauto van de Kleine Aapjes gedaan.


Bij aankomst op locatie wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken. Daarna is het tijd om samen met vrienden en vriendinnetjes  te spelen, knutselen, dansen of buiten te gaan spelen. Wij hebben een aangrenzende buitenspeelruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.


Buitenschoolseopvang:

Maandag 15:00 – 18:30 uur
Dinsdag 15:00 – 18:30 uur
Woensdag 12:00 – 18:30 uur
Donderdag 15:00 – 18:30 uur
Vrijdag 15:00 – 18:30 uur