Voortaan altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren) bij De Kleine Aapjes.

De Kleine Aapjes is erg trots om vanaf 01-05-2017 gebruik te gaan maken van een nieuw softwaresysteem genaamd 'Bitcare'. Met behulp van deze online dienst willen wij de communicatie met u als ouder/verzorger nog verder optimaliseren.

De allerbeste zorg

Op ieder moment van de dag kun je met de Bitcare app (Android & iOS) precies zien hoe goed jouw kind het heeft op de kinderopvang. Zorgeloos werken en weten dat jouw kind in goede handen is. Hoe fijn is dat!

Altijd op de hoogte

Met Bitcare worden gedurende de dag activiteiten en foto's met je gedeeld. Ook kun je heel gemakkelijk chatten met leidsters op de groep. Verlof, verzuim, ruil-, extra- en flex-dagen zijn eenvoudig aan te vragen. Super handig!

Met Bitcare blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van je kind. Zo hoef je niets te missen.

In het ouderportaal (website) heb je direct inzicht in het contract, de planning, documenten en facturen van je kind. Ook vind je hier het digitale dagboek waarin je precies het verloop van de dag met alle activiteiten en foto's kan inzien. De app 'Bitcare voor ouders' werkt zowel op Android als op iOS devices.